کد خبر: 187155201
تاریخ انتشار: پنجشنبه 14 تير 1397
خانه » سایت های خبری » خوز نیوز » پیام تبریک مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به مناسبت روز قلم
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از خوز نیوز:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با صدور پیامی ١٤ تیر، روز قلم، را به اهالی فکر و اندیشه استان تبریک گفت.
 
محمد جوروند طی پیامی ١٤ تیر را که با عنوان روز قلم نام گرفته به تمام اهالی اندیشه و اهل قلم استان خوزستان تبریک گفت. 

متن پیام وی بدین شرح است: 

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

ن والقلم و مایسطرون 

بی‌تردید در بیان اهمیت و عظمت قلم همین بس که خداوند به قلم سوگند یاد کرده و امروز روز قلم است؛ روزی که با بهانه‌ای دیگر حرمت قلم و پاسداشت اصحاب قلم را گرامی می‌داریم چراکه تراواشات قلم چونان جانی بر کالبد جامعه می‌دمد و جامعه‏‌ای که در آن اصحاب قلم‏ به فکر و اندیشه نپردازند، جامعه‏ای مرده و بی‏تحرک خواهد بود.
 
حضرت امام علی (ع) می‏‌فرماید: "اندیشه‏‌های دانشمندان، به بلندای قدرت قلم‏هاشان است" و بی‌شک تاثیر قلم از هر چیزی فراتر است که تاریخ بشریت گواه ماندگاری آن است. 

قلم زبان خداست، امانت آدم است و ودیعه عشق و اهالی قلم رسولان سعادت بشر. قلم، زبان عقل و معرفت و احساس انسان‌ها و بیان کننده تفکر، اندیشه و شخصیت صاحبان آن است. 

روز چهاردهم تیر روزی برای یادآوری حرمت، منزلت و قداست قلم و اصحاب قلم و مجالی برای پاسداشت نویسندگان و فعالان عرصه فرهنگ و اندیشه است. 

اینجانب بدینوسیله این روز فرخنده را به تمام اهالی اندیشه و اهل قلم استان خوزستان تبریک می‌گویم و امیدوارم قلم اندیشمندان همواره در راه خدمت به خلق و تعالی فرهنگ و اندیشه این سرزمین بچرخد.»

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین